Nieuws Vijverwijk Klimaatrobuust

Om u als bewoner op de hoogte te kunnen houden van het proces en de ontwerpen in het project Vijverwijk gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. Na aanmelding ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Nieuws

Afkoppelen voorkant woningen en bewonersavond 17 Oktober

Bericht voor alle bewoners die aangegeven hebben akkoord te gaan met het afkoppelen van de regenwaterafvoer van de voorkant van de woning:Het definitieve ontwerp en beplantingsplan staan online!

De afgelopen maanden hebben we samen met u gewerkt aan een nieuwe klimaatrobuuste inrichting voor de Vijverwijk.

De definitieve ontwerpen zijn vertraagd

Met dit bericht willen we u laten weten dat het ons helaas niet lukt om eind februari de definitieve ontwerpen aan u aan te leveren.

Onderzoek naar bodemopbouw en grondwaterstanden

Voor het gehele plangebied van de Vijverwijk wordt onderzoek gedaan naar de bodemopbouw en de grondwaterstanden. De resultaten worden gebruikt om te komen tot een passend ontwerp voor de nieuwe ondergrondse waterafvoer. 

Wilt u meedenken over de bomen en het groen in uw straat?

Op dinsdag 13 en woensdag 14 december hebben we voor alle straten een ontwerpsessie gehad. We willen jullie nogmaals bedanken voor jullie aanwezigheid en het meedenken.

Herinnering: Heeft u zich al aangemeld voor de werksessies van dinsdag 13 of woensdag 14 december?

U heeft onlangs een uitnodiging ontvangen voor de werksessie van uw straat of straatcluster. We hebben al wat aanmeldingen ontvangen. Heeft u zich nog niet aangemeld?

Nieuwe datums beschikbaar bij de afkoppelcoach

Er zijn extra datums beschikbaar om een afspraak te maken met de afkoppelcoach. Heeft u nog geen afspraak gemaakt? Dan kunt u dit nu alsnog doen.

Doe mee aan de 2e ontwerpsessie van uw straat!

De ontwerpers hebben hun best gedaan om met uw inbreng uit de eerste ontwerpsessie nieuwe ontwerpen te maken. Voor enkele straten zijn twee varianten getekend als daar aanleiding voor was. De ontwerpen staan op uw stratenpagina en lichten we ook toe tijdens de ontwerpsessie.

Schrijf u in voor een gesprek met de afkoppelcoach!

U kunt zich, als bewoner van de Vijverwijk, inschrijven voor een afspraak voor een advies aan huis. De afkoppelcoach, Elke Blänsdorf, komt bij u langs en jullie kijken samen op welke manier afkoppelen mogelijk is in uw tuin.

Uitbreiding plangebied Vijverwijk Klimaatrobuust

Het project Vijverwijk Klimaatrobuust wordt uitgebreid met het straatcluster Deken Franssenstraat 1-22 en Burgemeester Völkerstraat. Onlangs heeft de gemeente een bijeenkomst gehad met de bewoners van beide straten en zij hebben zorgen geuit over de manier waarop de waterhuishouding is ingericht in 2013.

Pagina 1 van 2 EersteVorige [1]

Aanmelden nieuwsbrief

vijverwijk
2929