Nieuws Vijverwijk Klimaatrobuust

Om u als bewoner op de hoogte te kunnen houden van het proces en de ontwerpen in het project Vijverwijk gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. Na aanmelding ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Nieuws

We zijn gestart!

Op dinsdag 18 oktober is de eerste werksessie geweest voor het project ‘Vijverwijk klimaatrobuust’ en op deze avond zijn de eerste ontwerpopties gepresenteerd. Voor alle straten zijn meerdere opties getekend. Dit zijn geen definitieve ontwerpen, maar mogelijke opties voor de inrichting van uw straat. 

Herinnering: Denk mee over uw straat op dinsdag 18 oktober!

U heeft onlangs een uitnodiging ontvangen voor de eerste werksessie van uw straatcluster. We hebben al veel aanmeldingen ontvangen. Heeft u zich nog niet aangemeld, dan kunt u dat nog steeds doen!

Denk mee over uw straat op dinsdag 18 oktober!

Onlangs is de gemeente Meierijstad gestart met het project Vijverwijk klimaatrobuust. De kern van het project is dat we een nieuw systeem voor de afvoer van regenwater aanleggen. Het regenwater krijgt een eigen afvoersysteem en wordt losgekoppeld van de bestaande riolering.

Startbijeenkomst Vijverwijk Klimaatrobuust

Op 21 september van dit jaar zijn we gestart met een algemene bijeenkomst, waarvoor u allen was uitgenodigd. Zeker 50 mensen uit de wijk waren daarbij aanwezig. In de startbijeenkomst is het proces toegelicht, de randvoorwaarden waarbin...

Uitnodiging startbijeenkomst Vijverwijk klimaatrobuust

Samen met u starten we met het ‘klimaatrobuust’ maken van de vijverwijk. Klimaatrobuust betekent dat we de inrichting van de straat gaan aanpassen zodat de wijk beter geschikt is om extreme droogte of neerslag op te vangen.

Introductie en toelichting van de regenwatercoach voor project Vijverwijk

Introductie en toelichting van de regenwatercoach voor project Vijverwijk

Vragenlijst

Voorafgaand aan de collectieve startbijeenkomst na de zomer, waar u nog een uitnodiging voor ontvangt, nodigen we u uit om de vragenlijst in te vullen.

Pagina 2 van 2 [2] VolgendeLaatste

Aanmelden nieuwsbrief

vijverwijk
2929