Nieuws Vijverwijk Klimaatrobuust

Om u als bewoner op de hoogte te kunnen houden van het proces en de ontwerpen in het project Vijverwijk gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. Na aanmelding ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Nieuws

Afkoppelen voorkant woningen en bewonersavond 17 Oktober

Bericht voor alle bewoners die aangegeven hebben akkoord te gaan met het afkoppelen van de regenwaterafvoer van de voorkant van de woning:Beste mensen,
Op 30 oktober 2023 vindt er een overleg plaats met een aannemer, om afspraken te maken over het afkoppelen van de regenwaterafvoeren aan de voorkant van uw woning.
Dat houdt in dat er in de loop van november contact opgenomen wordt door de aannemer om af te spreken hoe en op welke manier en wanneer de werkzaamheden op uw perceel worden uitgevoerd.
 
Bewonersavond 17 Oktober
Afgelopen dinsdag 17 Oktober is er een bewonersavond georganiseerd voor de gehele wijk om informatie te geven over de stand van zaken van het project en het afkoppelen van regenwater op eigen terrein. Wilt u de presentatie nogmaals terugkijken? Dan kunt u hier de PDF van de presentatie bekijken.

|

Bijlage

  1. Presentatie17oktober2023.pdf 23-10-2023 10:39:15

Aanmelden nieuwsbrief

vijverwijk
2929