Nieuws Vijverwijk Klimaatrobuust

Om u als bewoner op de hoogte te kunnen houden van het proces en de ontwerpen in het project Vijverwijk gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. Na aanmelding ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Nieuws

Wilt u meedenken over de bomen en het groen in uw straat?

bewonersbijeenkomst

Op dinsdag 13 en woensdag 14 december hebben we voor alle straten een ontwerpsessie gehad. We willen jullie nogmaals bedanken voor jullie aanwezigheid en het meedenken. Dit helpt ons enorm om een volgende stap te zetten voor het ontwerp. 
 
Zoals besproken in de verschillende ontwerpsessies gaan we voor de hele wijk een beplantingsplan maken. Daarin laten we zien welke nieuwe boomsoorten er gaan komen en welke soorten onderbeplanting. U mag daar ook uw mening over geven!
Tijdens de ontwerpsessies zijn de staalkaarten van bomen en onderbeplanting laten zien. Via de bijlagen onderaan het nieuwsbericht kunt u de verschillende soorten nog eens bekijken. Het document staat ook op uw straatpagina. 
 
Wij komen eind februari met een nieuw ontwerp voor alle straten inclusief een beplantingsplan. Heeft u ideeën of wensen over de beplanting? Laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten, zodat wij dit mee kunnen nemen in het ontwerp.
 
U kunt reageren via uw straatpagina, via mail, of via uw contactpersoon. 
 
 

|

Aanmelden nieuwsbrief

vijverwijk
2929