Nieuws Vijverwijk Klimaatrobuust

Om u als bewoner op de hoogte te kunnen houden van het proces en de ontwerpen in het project Vijverwijk gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. Na aanmelding ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Nieuws

We zijn gestart!

Op dinsdag 18 oktober is de eerste werksessie geweest voor het project ‘Vijverwijk klimaatrobuust’ en op deze avond zijn de eerste ontwerpopties gepresenteerd. Voor alle straten zijn meerdere opties getekend. Dit zijn geen definitieve ontwerpen, maar mogelijke opties voor de inrichting van uw straat. 

 

We hebben doorgepraat over de mogelijke ontwerpopties voor elk straatcluster. Bedankt voor de goede opkomst! We kijken terug op een positieve avond waar we veel informatie opgehaald hebben. Alle beelden zoals gepresenteerd op de avond staan nu ook uw eigen straatpagina onder het tabblad ‘Praat Mee’. U heeft de mogelijkheid om uw reactie achter te laten. U kunt nog reageren tot woensdag 2 november.

 

We aan de slag met de opgehaalde informatie en we komen in december 2022 bij u terug met een voorlopig ontwerp. U krijgt het ontwerp dan in de bus met de uitnodiging om dit te bespreken in de tweede ontwerpsessie per straatcluster op woensdag 14 december. 

 

Nog een ander punt dat we u willen meegeven:

In de Vijverwijk wordt tussen 24 oktober en 1 november vanuit de firma’s ATKB en Avallo asfalt- en bodemonderzoek uitgevoerd en worden peilbuizen geplaatst om de huidige grondwaterstanden te monitoren. De resultaten hiervan nemen we mee in het technisch ontwerp. 

 

 

 

|

Aanmelden nieuwsbrief

vijverwijk
2929