Nieuws Vijverwijk Klimaatrobuust

Om u als bewoner op de hoogte te kunnen houden van het proces en de ontwerpen in het project Vijverwijk gebruiken wij de nieuwsbrief. Daarom is het van belang dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. Na aanmelding ontvangt u per email berichten over de geplande ontwerpsessies en gemaakte ontwerpen.

Nieuws

Startbijeenkomst Vijverwijk Klimaatrobuust

StartbijeenkomstVijv...Op 21 september van dit jaar zijn we gestart met een algemene bijeenkomst, waarvoor u allen was uitgenodigd. Zeker 50 mensen uit de wijk waren daarbij aanwezig. 

In de startbijeenkomst is het proces toegelicht, de randvoorwaarden waarbinnen we ontwerpen gaan maken, de planning en de projectwebsite. De presentatie van deze avond kunt u op deze pagina terugvinden. 

Na de plenaire presentatie is binnen de verschillende straatclusters een contactpersoon aangesteld. De contactpersoon wordt, later in het proces, gebruikt om informatie op te halen of te verspreiden.

Binnenkort ontvangt u een uitnodiging in de bus voor de eerste ontwerpsessie. Dit zal plaatsvinden op dinsdag 18 oktober 2022. Schrijf de datum alvast in uw agenda!

Wilt u de presentatie nogmaals terugkijken? Dat kan hier.

Of download de PDF van de presentatie.
 

|

Bijlage

  1. prezi_webversie_lr.pdf 4-10-2022 12:20:11

Aanmelden nieuwsbrief

vijverwijk
2929